Wie ben ik als VIRITUAL ASSISTANT

 

Maak kennis met jouw persoonlijke Virtual Executive Assistant!

 

Ik ben gespecialiseerd in het ondersteunen van kleine tot middel grote bedrijven en ZZP'ers op het gebied van de administratie, bedrijfsvoering en verkoopondersteuning. Het is mijn missie om jouw problemen op te lossen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Neem vandaag nog contact met mij op om te zien hoe mijn diensten kunnen aansluiten op jouw unieke behoeften.

 

Tot voor kort heb ik vele jaren als Head Office Manager voor KFC Twente (Kentucky Fried Chicken) gewerkt, met ongeveer 160 medewerkers en 3 restaurants, waarvoor ik alle administratie en overige verzorgde. Zo was ik verantwoordelijk voor de salarisadministratie, het controleren en organiseren van boekingsdocumenten, facturen, werving, eigenlijk alles wat erin en eruit gaat, geld, producten en personeel. Omdat ik om het werk en mijn collega’s geef was ik deels het hart van het bedrijf. Als vertrouwenspersoon voor veel van de medewerkers, zorgde ik voor veel werk en privé gerelateerde zaken. Voordat ik bij KFC Twente begon, werkte ik bij het Rijksmuseum Twenthe, waar ik onderdeel van Educatie was en workshops organiseerde samen met derde partijen en docenten, gerelateerd aan hun huidige tentoonstellingen voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar oud. Zoals je kunt zien, ben ik een hardwerkende, veelzijdige, creatieve vrouw en een echte mensenpersoon. Ik ben iemand die echt geeft om de mensen om mij heen en mijn werk, maar .........ik wilde het al een tijdje anders, ik wilde meer gaan reizen en op een nieuwe manier werken en het idee om als zelfstandige door te gaan speelde steeds vaker op, zodoende dat ik na jaren voor anderen te hebben gewerkt, eindelijk de knoop heb doorgehakt en ben ik als zelfstandig Virtual Assistant begonnen.

“Een Virtual Assistant ondersteunt op afstand en is een zelfstandige. De ondernemer/opdrachtgever hoeft daarom niet in een werkplek en/of apparatuur te voorzien. Ook zorgt een VA zelf voor het up to date houden van de benodigde kennis en kunde. Je investeert dus puur en alleen in zijn of haar tijd.”

Superhandig toch?

Dus blijven er elke maand taken liggen omdat je er niet aan toekomt, je er geen energie meer voor hebt of waar je moeite mee hebt. Denk hierbij aan het uitwerken van offertes, het beheren van financiën, het opmaken van facturen, het bijhouden van je mailbox, ook kan ik je verloningen verzorgen en alle overige administratieve taken die er ook nog bijkomen...‚Äč Zeker als je misschien als startende ondernemer even de bomen niet meer door het bos ziet, maar (nog) niet iemand extra wilt aannemen. Of als je gewoon even iemand nodig hebt.

Al deze taken kunnen behoorlijk wat tijd in beslag nemen en juist die taken wil ik graag van je overnemen! 

Kan jij mijn hulp gebruiken of ken je iemand die mijn hulp kan gebruiken? Stuur mij dan een berichtje of kijk verder op mijn website voor meer informatie.

 

Mischa Malagodi 

info@malagodibusiness.com

 

Een Virtual Assistant is een professional die zelfstandig en op virtuele basis (online, vanaf eigen locatie) andere ondernemers adviseert en ondersteunt. Dit gebeurt door alledaagse taken of specifieke opdrachten over te nemen.